haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Drie redenen om te kiezen voor een videowall

2 min gelezen

Je hebt vast wel eens ergens een videowall gezien. Een videowall geeft de illusie van een heel groot aaneengesloten scherm waarop bewegend beeld kan worden getoond. Het is vaak een waar spektakel om naar te kijken en je kunt je er behoorlijk door verwonderen. Vaak heb je dit zelf ergens anders gezien, maar hoe tof zou het zijn als je zelf zoiets zou hebben voor binnen je bedrijf of zelfs gewoon thuis. Het is een investering, maar je kunt er lang plezier van hebben en er heel veel verschillende kanten mee op. Daarnaast kun je ze zowel binnen als buiten gebruiken, maar dit is niet het enige. Er zijn drie goede redenen om te kiezen voor een videowall.

Ten eerste is een videowall modern en innovatief. Je laat zien dat je op de hoogte bent van de trends op het gebied van technologie. Het toont flexibiliteit en het openstaan voor vernieuwing. Ten tweede is het een ideaal instrument voor pr-doeleinden, je kunt er alle kanten mee op. Ten derde maak je een zeer goede indruk op gasten, klanten of samenwerkingspartners.

Interesse in een videowall

Is je interesse gewekt? Bij Zetadisplay kun je terecht voor een videowall. Je kunt er ook vrijblijvend in gesprek gaan, want ze bieden de mogelijkheden die het beste bij jou en je doeleinden passen. Je kunt ook een demo aanvragen om te kijken of het wat is. Als je een videowall gaat gebruiken, let dan op een aantal punten. Het is belangrijk om te kijken naar onder andere geluidskwaliteit en geluidsniveau, de helderheid, het reflectieniveau en de behuizing.

Wat kun je met een videowall?

Er zijn talloze opties die je hebt met een videowall. Je kunt er presentaties op geven, dynamische beelden tonen van bijvoorbeeld zeedieren of reclames op tonen. Zorg dat je een unieke indruk achterlaat zodat mensen het niet snel meer vergeten.