haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Laadpaal meenemen bij verhuizing

2 min gelezen

Laadpaal meenemen bij verhuizing

Wist u dat u bij een verhuizing uw laadpaal gewoon mee kunt nemen? Dit vereist natuurlijk wel de hulp van een gecertificeerde technicus, net als toen de laadpaal geplaatst werd. Hiervoor zijn speciale verhuisservices beschikbaar die het veel gemakkelijker maken. Lees verder voor meer informatie over het meenemen van uw laadpaal bij een verhuizing!

Hoe het werkt

Wanneer u een laadpaal mee wilt nemen naar uw nieuwe woning of bedrijfspand, is de eerste stap contact opnemen met het bedrijf die hem voor u heeft geïnstalleerd. Zij kunnen u informatie geven over hun eigen verhuisdiensten en wat zij van u nodig hebben om het verhuizen van uw laadpaal soepel te laten verlopen. De laadpaal wordt dan op het afgesproken tijdstip op uw oude adres afgesloten en vervolgens opnieuw aangesloten op uw nieuwe adres.

Ideaal voor bedrijven die willen verhuizen

Het wagenpark van een bedrijf is steeds vaker elektrisch. Net als de voertuigen van uw personeel en bezoekers. Het laten plaatsen van laadpalen is dan ook een investering die u snel terugverdient. Een tussentijdse verhuizing hoeft hierbij geen roet in het eten te gooien. U kunt de palen gewoon laten de-installeren en verplaatsen naar uw nieuwe locatie. Uiteraard laat u dit doen door een gespecialiseerd bedrijf, zodat u zelf de handen heeft om de rest van de verhuizing in goede banen te leiden.

Ook handig wanneer u huurt

Heeft u als particulier net een laadpaal laten plaatsen en komt opeens dat droomhuis voorbij? Zonde van de laadpaal? Welnee, die laat u gewoon mee verhuizen. Ook wanneer u huurt, kunt u dus gewoon een laadpaal laten plaatsen voor het gemak en deze weer meenemen wanneer u verhuist. Ideaal toch!

Laadpaal verhuizen is zo gepiept

Dankzij speciale verhuisservices kunt u een laadpaal bij een verhuizing gewoon meenemen. Of het nu gaat om particulieren of bedrijven, het verplaatsen van een oplader voor elektrische voertuigen is zo werkelijk een fluitje van een cent! Vond u dit een handig artikel? Hier vindt u nog veel meer blogs met tips voor bedrijven.