haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Dakrandbeveiliging

2 min gelezen
Dakrandbeveiliging

DakrandbeveiligingStevige en goede dakrandbeveiliging is natuurlijk enorm belangrijk voor hoogwerkers. Denk aan dakdekkers en schilders, maar ook voor mensen in de bouw/industrie enzovoort. Maar ook particulieren kunnen op zoek zijn naar een stukje extra veiligheid voor werk op grote hoogte. In dat geval kun je bij Je Steigertje terecht. Ik ben erg tevreden over deze webshop en daarom geef graag deze tip! Neem eens een kijkje in de webshop voor meer informatie of een offerte.

Dakrandbeveiliging van ASC

Zelf was ik onlangs op zoek naar goede dakrandbeveiliging voor een hellend dak. Ik was namelijk van plan om zelf mijn kozijnen te gaan verven, maar ik wilde natuurlijk veilig te werk gaan. Daarom ging ik online eens zoeken naar de mogelijkheden en al snel kwam ik terecht bij de webshop van Je Steigertje. Zij hadden verschillende systemen op het gebied van valbeveiliging en al snel had ik mijn keuze gemaakt.

Ik heb gekozen voor dakrandbeveiliging van ASC. Deze set bestaat uit onderdelen van aluminium waardoor je het systeem zeer gemakkelijk kunt verplaatsen. Dit is natuurlijk heel erg fijn wanneer je een groot dak hebt en snel wilt werken. Daarnaast is het systeem ook weer eenvoudig op te ruimen. Ook vind ik dit systeem erg prettig omdat je het eenvoudig om kunt bouwen. Zo kun je snel meer of juist minder meters toevoegen. Het belangrijkste is nog wel dat het systeem gegarandeerd veilig is. Zo kan ik met een gerust hart werken!

DakrandbeveiligingVoldoet aan alle veiligheidseisen

Alle dakrandbeveiliging van Je Steigertje, maar ook alle andere producten, zoals steigers, ladders en trappen, worden uitgebreid gekeurd. Dit betekent dat ze voldoen aan allerlei veiligheidsnormen, zoals de VGS veiligheidsgarantie en alle vereiste Nederlandse en Europese NEN- en EN-normen. Je bent daarnaast verzekerd van uitstekende kwaliteit en een product dat voor langere tijd meegaat. Dit heb ik zelf al meerdere keren ervaren en daarom bestel ik mijn spullen altijd bij deze webshop.