haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Met de G4S veiligheids trainingen ontstaat een veilige werkomgeving

2 min gelezen

Wanneer je als werkgever een veilige werkomgeving wilt creëren, dan is het van belang dat zowel jij als jouw medewerkers de juiste kennis in huis hebben. Deze kennis kun je opdoen met de G4S veiligheids trainingen. De G4S veiligheids trainingen bieden jou alle handvatten om bijvoorbeeld het pand op een goede manier te ontruimen of te handelen bij andere calamiteiten. Er zijn verschillende trainingen die zowel jij als jouw medewerkers kunnen volgen.

Jouw medewerkers weten wat zij moeten doen in geval van calamiteiten  

Als werkgever ben je verplicht om veilige arbeidsomstandigheden te creëren voor jouw medewerkers. Het is daarom van belang dat niet alleen jij, maar ook je werknemers weten hoe zij moeten handelen in het geval van calamiteiten. Dit houdt in dat ze niet alleen moeten kunnen handelen wanneer er een brand uitbreekt in het pand, maar ook wanneer er een ongeluk is op de parkeerplaats of als er agressieve klanten binnen staan. Met de G4S veiligheids trainingen kun je daarom jouw medewerkers alle handvatten aanreiken die zij nodig hebben om met zijn allen een veilige werkplek te creëren. Het is daarom van belang om jouw medewerkers te wijzen op de mogelijkheden en deze trainingen toe te voegen aan de interne opleidingen. 

Theorie en praktijk samengevoegd bij de G4S veiligheids trainingen 

 Wanneer je de G4S veiligheids trainingen doet, dan ben je ervan verzekerd dat je aan de hand van levensechte situaties alle praktijk aangeleerd krijgt. Daarnaast krijg je ook theoretische lessen, waaronder bij de EHBO cursus, zodat je ook thuis nog kunt studeren of de theorie erbij kunt pakken wanneer je het niet meer zeker weet. Wanneer jij of jouw werknemers deze cursussen volgen, dan weet iedereen wat er gedaan moet worden bij calamiteiten op de werkvloer en kan er een veilige werkplek gecreëerd worden.