haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Bouw-handel.nl voor het bedrijf

2 min gelezen

Als baas van een bedrijf moet je je medewerkers goed onderhouden, zij zorgen voor goed werk, dan vind ik dat je als baas je medewerkers ook goed moet behandelen. Dat kan door ze meer loon te geven, maar dat is niet altijd de juiste oplossing. Ik keek op internet bij Bouw-handel.nl en zag daar een rookhok met verschillende accessoires die wij als bedrijf wel konden gebruiken. We hebben namelijk een klein binnenhofje, heel leuk, maar als het hard regent hebben we er niks aan. Ik heb gelijk de aankoop op Bouw-handel.nl gedaan.

Bouw-handel

Ze hebben niet alleen het product zelf maar ook de accessoires, echt een perfecte site om je aankoop te doen. Ik heb zoals ik net al zei een rokershok voor tien personen aangeschaft, daar heb ik een deur inlaten plaatsen, dit voor de heater die ik erin wilde hangen, zodat de warmte lekker binnen bleef. Ook heb ik een bankje laten plaatsen, verlichting voor als het wat donker word en natuurlijk niet te vergeten de asbak!

afbeelding_010a

Mening

Ik vind dat de website van Bouw-handel echt heel veel aanbod bied, niet alleen een rokershok, maar ook dakramen, ladders etc. Ik vind het echt een topsite! Mij

n medewerkers vinden het rokershok echt een aanwinst, lekker warm en droog. Ze zijn er heel dankbaar voor en ze verlangen naar de pauze, voor de aanschaf waren ze altijd chagrijnig dat ze in de kou moesten gaan staan roken!

Voor iedere baas zoals ik, raad ik aan om voor verschillende producten te kijken op de website van Bouw-handel, echt dé perfecte site voor je aankoop!

kap_3