haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Wat is GxP dienstverlening?

2 min gelezen
Wat is GxP dienstverlening?
Als bedrijf dat actief is in een omgeving waar GAMP of GMP/GDP richtlijnen van toepassing zijn, is het van groot belang dat de systemen die je gebruikt gevalideerd zijn en voldoen aan alle eisen en richtlijnen. Zoals voor de temperatuurbewaking van je bedrijfsproces. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) controleert deze systemen en ook klanten kunnen vragen hoe jij dit hebt geregeld. In deze blog gaan we uitgebreid in op GxP dienstverlening en de grote voordelen die dit met zich meebrengt.

Waarom GxP dienstverlening

Wanneer je in zee gaat met een aanbieder van GxP dienstverlening, hoef je je geen zorgen meer te maken over de documentatie en het voldoen aan de geldende eisen en richtlijnen. Dit wordt allemaal voor je geregeld door een betrouwbare partner die ervaring heeft in deze specifieke omgevingen. Zo kun jij je volledig richten op je kernactiviteiten en ben je verzekerd van een gevalideerde status van je systemen.

Voordelen van GxP dienstverlening

Maar wat zijn nu precies de voordelen van GxP dienstverlening? Om te beginnen hoef je zelf geen documentatie te maken waardoor je enorm veel tijd en moeite bespaart. Daarnaast ben je verzekerd van een gevalideerde status van je systemen, wat betekent dat de kwaliteit en integriteit van je producten en processen altijd gewaarborgd blijft. Bovendien voldoe je zo zonder zorgen aan alle geldende eisen en richtlijnen en kun je je blijven richten op je core-business.

Meer zekerheid en minder gedoe

Kiezen voor GxP dienstverlening is dus een slimme keuze voor bedrijven die actief zijn in een omgeving waar GAMP of GMP/GDP richtlijnen van toepassing zijn. Het bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je altijd volledig voldoet aan alle regelgevingen en eisen. Zo kun je dit noodzakelijk onderdeel van je bedrijfsvoering overlaten aan een expert en vergroot je ook de bedrijfszekerheid. Nog een techniek blog lezen? Lees ook: Geavanceerde slijp- en lastechnologieën: Ontdek de nieuwste ontwikkelingen