haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Gevelherstel

2 min gelezen

Gevelherstel kan een bedrijf of woning een geheel andere uitstraling geven. Je moet er niet aan denken dat jouw huis, bijvoorbeeld door uitlaatgassen, helemaal vies geworden is. Ook scheurtjes in de stenen kunnen de aanblik verminderen. Daarom ben ik ook zo blij met Dr. Vinyl. Dit bedrijf heeft al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van schade herstel. 

Wij hebben voor een tijd geleden een leuke, vrijstaande, woning gekocht. Dit huis was al jaren ons droomhuis en nu kregen wij de kans om dit te gaan kopen. Aangezien het een vrijstaand huis was, viel het wel op. Niet op een positieve manier, maar meer op een bouwval manier. Alle huizen in deze straat zagen er perfect uit, behalve ons huis.  

Dankzij gevelherstel een mooie woning

Toen wij de sleutel kregen van onze nieuwe woning zijn wij meteen aan de slag gegaan. Binnen zag het er allemaal netjes uit en daar hoefden wij niet veel meer aan te doen, maar aan de buitenkant was een heel ander verhaal. Met alleen de kozijnen verven daar knapte je niets mee op. Hier moest echt een professioneel bedrijf bij komen. Dr. Vinyl was het juiste bedrijf en hier hebben wij eerst een afspraak mee gemaakt. Natuurlijk wilden wij van tevoren weten wat dit allemaal ging kosten. Want de voorgevel zag er zo slecht uit, dat wij dachten dat hier niets meer aan te redden was. 

Inmiddels is onze woning het mooiste huis in de straat geworden. Het lijkt wel de zwaan met de zwarte eendjes. De gevel is fantastisch hersteld en dat hebben wij te danken aan het professionele bedrijf.