haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Bedruktetapefabriek.nl

2 min gelezen

Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een creatieve manier om mijn naamsbekendheid te vergroten. Ik ben op zoek gegaan iets wat uniek is maar ook praktisch. Via mijn zoektocht via het internet kwam ik uit bij bedruktetapefabriek.nl. Bedruktetapefabriek is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het bedrukken van tape, ideaal voor mij!

Meerwaarde voor je bedrijf

Omdat ik dagelijks tape gebruik voor het verzenden van mijn goederen is dit een leuke manier om naamsbekendheid te geven aan mijn bedrijf. Iedere keer als ik een pakketje dichtplak is het gelijk duidelijk dat het pakketje van mij komt omdat de tape bedrukt is met mijn logo. Ik kwam er via de site van bedruktetapefabriek.nl achter dat hun ook nog meer diensten kunnen leveren. Zo hebben ze ook bedrukte afzetlinten, dozen en waarschuwingstape. Ik heb zelf ook nog afzetlinten besteld met het logo van mijn bedrijf dit was erg goed voor op de beurs waar ik stond met mijn bedrijf. Ik trok gelijk de aandacht op de beurs.

Afhandeling van mijn bestelling

Toen ik zag welke mogelijkheden er waren bij bedruktetapefabriek.nl heb ik gelijk contact met hen opgenomen om te bekijken welke mogelijkheden er waren voor mij. Binnen 3 weken na mijn eerste contact had ik de tape en afzetlinten met mijn logo al in huis. Ik ben helemaal overtuigd van de meerwaarde van bedrukte tape. Het zorgt dat mijn klanten in één oogopslag weten dat het pakketje van mij komt. Ook merk ik dat sinds ik deze tape gebruik mijn klanten vaker bij mij bestellen. Dit heeft er denk ik mee te maken dat mijn bedrijf beter blijft hangen in hun gedachten. Dit is uiteraard mooi meegenomen!