haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Dings.nl; verpakkingen voor bakkerijen

2 min gelezen
Dings

Ambachtelijke bakkerijen zijn bij Dings op de juiste plek als het gaat om gebakverpakkingen en Dings.nl; verpakkingen voor bakkerijen. Al uw verpakkingswensen kunnen wij realiseren in onze fabriek. Taartdozen, caisses, kartonnen onderleggers en taartranden; slechts een deel uit ons assortiment aan bakkerij verpakkingen. Bij alle onze verpakkingsmaterialen voor de bakkerij garanderen wij u een eenduidig gebruik van kleur.  Bij ons kunt u aan op een 100% levering op korte termijn van uw gebaksverpakking.

Bakkerij

Bestel uw maatwerk taartdoos

Een populair verpakkingsmateriaal voor bakkerij is de taartdoos. Taartdozen zijn een essentieel onderdeel voor de verkoop van taarten. Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw taartdozen geheel naar wens te bedrukken. Dit kan in de vorm van uw huisstijl of door het plaatsen van een logo op de taartdoos. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een goede begeleiding binnen tijdens het gehele proces. Samen zorgen we ervoor dat u precies de kartonnen taartdozen ontvangt die u wenst. U kunt bij ons terecht  voor het taartdoos kopen voor een minimale afname van 500 stuks.

Dings

 

 

 

 

 

 

Bakkerijverpakkingen soorten

Naast taartdozen bieden wij u ook caisses, taartranden en taartkarton aan. Voor bakkerijen zijn deze verpakkingsmaterialen essentieel om hun gebaksproducten op een mooie manier te verpakken voor hun klanten. Caisses zijn bijvoorbeeld ideaal voor het maken van cupcakes.

Horeca

 

 

 

 

Over Dings

Dings Kartonnage B.V. bestaat al sinds 1960. Het bedrijf is destijds gestart als groothandel in grondstoffen voor bakkerijen met de naam J. Dings. Het bedrijf werd steeds groter en is uitgebreidmet de productie van kartonnen verpakkingen. Na de aankoop van een drukpers konden ook bedrukte verpakkingen worden geproduceerd. De naam is toen veranderd in Dings Kartonnages B.V.. Inmiddels werkt Dings vanuit een grote kartonnagefabriek in Tegelen en mag het bedrijf zich allround kartonnage producent noemen en is het de grootste bierviltjes producent in de Benelux. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 40 werknemers in dienst. Kwaliteit staat bij Dings hoog in het vaandel, wat te zien is aan het BRC-IoP certificaat.