haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Drijfverentest ondergaan bij Coeurage!

2 min gelezen
Drijfverentest

Drijfverentest ondergaan bij Coeurage is een perfect idee. Je zult niet officieel deze test maken hoor. Echter krijg je voldoende vragen en handvatten om je energie voldoende te benutten. Als jij druk aan het werk bent, denk je dan aan het vinden van meer uitdagingen of vind je het prima zo?

Waarschijnlijk heb jij er nog niet aan gedacht dat er meer te vinden is om jouw energie weer te vinden. Zo zul je merken dat je tijdens een coaching goed kan achterhalen of dat de functie bij je past. Of dat je waarschijnlijk meer uitdagingen nodig hebt.

Drijfverentest voor het team

Als eigenaar van een marketingbureau ben ik dagelijks druk in de weer. Het liefst wil ik alleen nog maar op kantoor komen om te zien hoe dat mijn manager het werk op pakt. Echter merkte ik aan haar dat zij niet meer de hoeveelheid energie heeft als voor een paar weken terug. Zodoende ben ik met haar in gesprek gegaan en kwam er al snel uit dat zij meer uitdagingen wilde hebben.

Drijfverentest

Als eerste vind ik het belangrijk om te achterhalen welke uitdagingen nu eenmaal geschikt waren voor haar. Zodoende heb ik haar aangeboden om een coaching te ondergaan. Dit heeft zij met twee handen aangenomen! Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen op de website van Coeurage. Paulette van Hezik heeft haar de nodige tips en trucs gegeven om de energie weer terug op peil te brengen. Vrolijkheid en enthousiasme is weer volop terug te vinden bij ons op kantoor!