haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Drukkerij Nijmegen

1 min gelezen

Ik was op zoek om ons bedrijf op een unieke manier en mooie manier naar voren te laten komen. Ik wilde dit doen door middel van bedrukking van kleding. We hadden tot voorheen nog nooit gedacht aan bedrijfskleding dit wilde we graag veranderen. Ik zocht een bedrijf bij mij in de buurt die dit aanbood. Na een tijdje gezocht te hebben op internet kwam ik uit op het bedrijf Printvorm. Ons bedrijf is gevestigd in Nijmegen dus ik was op zoek gegaan naar drukkerij Nijmegen.


De website

Nadat ik op zoek was gegaan naar drukkerij Nijmegen kwam ik uit op de website van Printvorm.Op de website was een kopje te vinden met ons aanbod. Hier was een overzicht te vinden van wat het bedrijf aanbiedt. Ons bedrijf wilde graag een aantal polo’s en t shirts  laten bedrukken zodat de werknemers op een unieke manier en extra zouden opvallen.

Service

Er was echter geen indicatie te vinden over de tarieven van de bedrukking. Ik had hierom direct telefonisch contact opgezocht met het bedrijf voor meer informatie over de tarieven en wat ze voor ons zouden kunnen betekenen aangezien we niet een hoog aantal shirt en polo’s af zouden nemen. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en we waren erg tevreden over het resultaat van de bedrukking.