haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Een franchise beginnen hoeft niet moeilijk te zijn

1 min gelezen

Wanneer je een eigen administratiekantoor houdt en regelmatig problemen als onderbezetting tijdens vakantieperiodes en een gebrek aan expertise op specifieke vakgebieden ondervindt, is het wellicht een idee om een franchise te beginnen. Als je een lidmaatschap aangaat in de Kubus-coöperatie, geniet je van allerlei diensten waarvan je kantoor alleen maar beter wordt.

Een aantrekkelijke prijs/kennisverhouding

Bij lid worden van een vakcoöperatie denk je waarschijnlijk aan een hoog lidmaatschapsgeld. In werkelijkheid valt dit bedrag mee, zeker als je je bedenkt hoeveel je ervoor terug krijgt. Je kunt putten uit een zeer uitgebreide kennisbank die gevoed wordt door honderd collega-kantoorhouders en een behoorlijk aantal specialisten. Dankzij het ontbreken van winstbejag en het voeren van lage overheadkosten, kan het lidmaatschapsgeld laag worden gehouden wanneer je dit afzet tegen alle voordelen waar je in mee deelt.

 

Honderd aangesloten kantoren

Dit jaar heeft het honderdste kantoor zich aangesloten bij Kubus. Hiermee heeft de coöperatie de grootste landelijke dekking bereikt in haar branche. Het franchise nemen bij Kubus werkt blijkbaar aanstekelijk want degenen die erbij horen stralen enthousiasme uit. Ook het aantal vakspecialisten dat zich aansluit groeit hard.

 

Je moet er wel wat voor doen

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen en het felbegeerde certificaat te mogen blijven voeren, wordt van de leden gevraagd dat ze aan permanente bijscholing doen. Door middel van trainingen wordt kennis ververst en zodoende mag je je een expert noemen op je vakgebied.