haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Een nieuwe of tweedehandse koelwagen kopen

1 min gelezen
koelwagen

Ben je van plan om een een nieuwe of tweedehandse koelwagen aan te schaffen, kijk dan eerst eens op de website van HOJ Aanhangwagens. Hier kan je al de verschillende modellen bewonderen die hier zoal te koop zijn, waaronder het bekende merk Humbaur. Niet alleen dit soort modellen zijn hier voorradig, ook de modellen met een tandem as, enkel as en dubbel as, behoren tot de mogelijkheden. Omdat ik vaak meet bloemen op de markt sta en er voor wil zorgen dat de mensen ook echte ruikers kopen die lang op de vaas staan, was ik op zoek naar een andere aanhangwagen. koelwagen

Goed geslaagd

Samen met een goede collega ben ik vorige week op zoek gegaan naar een tweedehands koelwagen. Natuurlijk kan je hier bij HOJ ook nieuwe kopen, maar daar had ik net niet genoeg voor gespaard. Waarom een nieuwe kopen, terwijl de tweedehands modellen die hier staan zeer betaalbaar zijn en er prachtig uit zien. Omdat dit de eerste keer was dat ik tot deze aanschaf overga, heb ik mij goed laten adviseren door de medewerker van HOJ.

Heb jij ook interesse gekregen naar een transporter, neem dan contact op met dit bedrijf, of laat je gegevens achte rop hun website.