haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Habraken helpt je weer op weg

2 min gelezen
Habraken

Bij Habraken is het mogelijk om een professionele naaimachine te bestellen. Dit bedrijf weet als geen ander hoe belangrijk het is om het werk met een naaimachine op de juiste manier uit te voeren. Zelf werk ik sinds een paar jaar in de fabriek waar wij de gordijnen voor de klanten op maat maken. Ik ben hier als een proef terecht gekomen en vond het zo ontzettend leuk om te doen waardoor ik ben gebleven. Mijn werkgever is hier ook onwijs tevreden over en heeft mij onlangs een vast contract gegeven.

Dé vraag

Habraken

Afgelopen week had ik een functioneringsgesprek met mijn werkgever. Hierin mocht ik mijn ding vertellen en hij zijn ding natuurlijk. Gelukkig kon ik vertellen dat ik niet meer zo tevreden ben met de naaimachine. Geregeld laat de machine een steek vallen waardoor ik weer opnieuw moet beginnen. Daar baalde ik behoorlijk van en had dit aangegeven. Al vrij snel kreeg ik van mijn werkgever te horen dat ik op zoek mocht naar een geschikte naaimachine waar ik tevreden mee ben. In een mum van tijd heb ik hier volmondig ja op geantwoord!

Terecht gekomen bij Habraken

Zo ben ik na het gesprek meteen op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die mij hiermee kan helpen. Voordat ik ging bestellen wilde mijn werkgever nog wel eerst de machine zien.Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Habraken. Dit bedrijf heeft dé PFAFF machine in het assortiment. Als er een machine goed is, dan is dat deze wel!