haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Jaagers brengt specialisten naar haar klanten

2 min gelezen

Jaagers heeft als doelstelling om de grootste kwalitatieve e-commerspartner in Nederland te worden. Om die doelstelling te realiseren is Jaagers in 2017 gefuseerd met haar zusterbedrijven Tribal Internet Marketing en the Webcare Company. Door deze fusie zijn wij nog beter in staat om onze klanten compleet te ontzorgen op het gebied van e-commerce. Het gefuseerde bedrijf gaat verder onder de naam RIFF. RIFF neemt klanten alle zorgen uit handen en levert ondernemers een totaaloplossing als het gaat om e-commerce. Dat gaat verder dan enkel het realiseren van een webwinkel.

Jaagers zorgt voor een oplossing die werkt

Jaagers zorgt voor een e-commerce oplossing die werkt. Dat doen we door voor dat we aan de slag gaan een strategie te ontwikkelen die aansluit bij de wensen van onze klanten. We luisteren niet alleen naar onze klanten, Jaagers zet haar kennis van de e-commercewereld ook actief in en presenteert mogelijke oplossingen waar onze klanten zelf niet aan gedacht hadden.

Jaagers werkt samen

Jaagers vindt het belangrijk om samen tot een succesvol product te komen. Daarom is onze aanpak altijd gebaseerd op een samenwerking tussen de klant en ons. Dit doen we door een specialist van ons bij de klant te laten werken, of door een projectmanager van de klant een aantal dagen in de week bij ons te laten werken. Op deze manier is een oplossing die werkbaar is voor de klant gegarandeerd. Daarnaast zorgt deze aanpak van Jaagers ervoor dat er snel geschakeld kan worden. Door snel te schakelen kunnen we snel een werkbare oplossing realiseren.