haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Snelle invoice factoring

2 min gelezen
finqle_factoring_detail

finqle_factoring_detailAls bedrijf is niks fijner dan klanten die op tijd betalen. Het kan voorkomen dat een klant niet op tijd betaald of helemaal niet. Voor de meeste bedrijven is dit een groot probleem en daarom is het belangrijk dat hier goed mee om wordt gegaan. Een goede manier om toch geld binnen te krijgen is het gebruik maken van diensten zoals invoice factoring. Zo wordt er voor gezorgd dat de factuur toch wordt betaald.

Mijn ervaring

Zelf was ik niet zo bekend met invoice factoring of factoring over het algemeen. Al een aantal keer was het voorgekomen dat ik een klant met heel veel moeite heb kunnen laten betalen. Het is ook wel eens gebeurt dat een klant failliet is gegaan, waardoor ik niks meer verdiende aan de klant.

finqle-logoOm dit soort dingen te voorkomen heb ik al meerdere malen gebruik gemaakt van factoring. De dienst houdt in dat een extern bedrijf een factuur koopt en deze snel uitbetaald. Er gaat van het gefactureerde bedrag wel een percentage, maar dat is vaak een heel klein percentage. Het externe bedrijf handelt de rest af. Hierdoor wist ik zeker dat ik betaald zou gaan krijgen en daarom kon ik mij minder zorgen maken over de debiteuren.

Tot nu toe heb ik alleen maar gebruik gemaakt van de factoring dienst van Frinqle en dat is mij heel goed bevallen. Het bedrijf reageert snel en handelt alles snel af. Met mijn vragen wordt ik altijd heel goed geholpen en de klantenservice is altijd ontzettend vriendelijk.