haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Is shortlease Arnhem iets voor u?

2 min gelezen
auto lease

Heeft u een rijbewijs en heeft u geen auto voor uw beschikking? Wanneer u in zo’n geval wel een voertuig nodig heeft dan kan het huren van een auto of een busje voor een bepaalde periode wel wat voor u. Bijvoorbeeld wanneer u een tijdje op vakantie gaat of wanneer u zelf een tijd geen auto heeft. Misschien is het huren van een auto of een busje  Dit kan zeker interessant voor u zijn, vooral wanneer u niet aan een langlopend contract vast wilt zitten. Benieuwd wat Shortlease Arnhem u te bieden heeft? Lees dan snel verder.

huren auto

Wat houdt het in?

Wellicht vraagt u zich af wat shortlease nou precies inhoudt en wanneer het gunstig voor u zou kunnen zijn. Bij JM autoverhuur kunt u naast auto’s ook bedrijfsbussen shortleasen en dit kan zeer aantrekkelijk zijn. Zij geven hierbij de mogelijk om voor een bepaalde tijd een voertuig naar uw keuze te huren. U hoeft ook niet bang te zijn dat u aan een langdurig contract vast zit en het voertuig voor jaren moet huren, ook al heeft u het voertuig na een bepaalde tijd niet meer nodig. Hier zit u namelijk niet aan een langdurig contract vast. De situatie van iedereen is weer anders, u zal voor een hele andere periode een ander voertuig willen huren dan iemand anders. Daarom is er altijd wel een mogelijkheid dat bij uw situatie past. 

rijden auto

Hoe lang huren?

Zoals al werd benoemd zal u bij shortlease Arnhem niet aan een langdurig contract vast zitten. U kunt afspreken voor welke periode u een voertuig zou willen huren. Is deze afgesproken lease periode voorbij? Dan kunt u het contract maandelijks opzeggen of verlengen. Zo hoeft u nergens aan vast te zitten. Ook kan het zeer handig zijn wanneer u het voertuig toch nog langer nodig blijkt te hebben dan u misschien had verwacht.