haarlemmermeerlijnen.nl

Zakelijke informatie online

Krachtig compact

2 min gelezen

Wellicht herkent u het wel: u heeft een klein gezin en een woning buiten de grote stad, maar werkt nog wel iedere dag in de stad. U heeft een gezinsauto nodig om de kinderen te kunnen brengen naar sportactiviteiten, school of familie, maar tegelijk kunt u zo’n grote auto in de stad nergens kwijt. In dat geval is de nieuwe Volkswagen Polo perfect voor u! En hier zijn de redenen waarom.

Klein

De Volkswagen Polo staat bekend om zijn ietwat kleine formaat. De auto is redelijk smal en heeft een bescheiden bergruimte achterin. Toch bevat de auto twee ruime zitplaatsen geschikt voor volwassenen en twee iets kleinere zitplaatsen die perfect zijn voor de kinderen. Met de Volkswagen Polo is parkeren in de stad nog steeds goed te doen, maar wordt u wat betreft zitplaatsen niet beperkt!

Uiterlijk

Daarnaast is de nieuwe Volkswagen Polo strakker dan ooit. Het model heeft een gestroomlijnd design en valt daarom goed op tussen alle standaard modellen. Daarnaast is de auto zowel in blauw, rood, zwart als wit te verkrijgen met daaronder de strakke originele Volkswagen Polo velgen. en is er dus voor ieder wat wils. Het nieuwe model bevat als laatste de nieuwste LED Matrix verlichting en geeft daarom een hypermoderne, professionele indruk.

Naast een mooi uiterlijk gedragen door strakke Volkswagen Polo velgen, heeft de Volkswagen Polo ook een prachtig innerlijk. De auto is voorzien van active cruise control wat de rit voor u een stuk comfortabeler maakt. Daarnaast bevat de auto een digital cockpit, voorzien van Lane assistant en Side assistent. Deze systemen kunnen voor u in no time de snelste route berekenen, maar maken de reis ook aangenamer door de verschillende muziekvoorzieningen. Om de omstandigheden in de Volkswagen Polo nog wat idealer te maken, bevat de auto een verbeterd airconditioning systeem dat de ruimte naar jouw voorkeur op de juiste temperatuur brengt. Een ideale auto dus, voor uw werk- en gezinsleven!